top of page
Helping_01.jpg
Imune_logo_no_bg.png

NEHÉZ IDŐKBEN IS BIZTONSÁGBAN!

Nem az számít, hogy
álltunk-e a nagyok mellett,

Imune_logo_no_bg.png

hanem, hogy leültünk-e
a kicsikhez

Jövedelem mindenkinek

Küldetésünk a segítség, jutalmunk a biztonság! Nem ígérünk nagy számokat, küldetésünk a földön jár. De nem is ítéljük el azokat, akik nagyokat álmodnak, kívánjuk, hogy mielőbb érjék el céljaikat azokban a rendszerekben, amelyek épp nekik lettek kitalálva. Az emberek többsége biztonságra vágyik, és idővel felismeri azokat a valódi értékeket, amelyeket a bankszámláján soha nem fog megtalálni. Ha szeretjük az olyan helyzeteket, ahol minden szavunk ül, nincs benne hamis, akkor nem csak jól fogjuk érezni magunkat egymás társaságában, de egy szép küldetésnek is részesei lehetünk, nem mellékesen biztonságot teremtve magunknak, szeretteinknek és másoknak.

Imune_photo_1_no_bg.png
Imune_photo_1_no_bg.png
Imune_photo_1_no_bg.png
Online rendelés
Vásárlóknak és munkatársaknak
Halozat.jpg
Regisztráció
Vásárlók, munkatársak csatlakoztatása
fazisok.jpg
GreenStar Imune
Árak, csomagok, kedvezmények
Imune_árnyalat_2.png
GreenGold Imune
Terméktapasztalatok

Feladatunk: valós segítség azoknak, akiknek szüksége van rá. Azaz mindenkinek...

 • Valós segítséget ajánlani azoknak, akiknek fontos az egészségük. Mert meg szeretnék tartani azt, akár életük végéig, vagy azért, mert elveszítették és vissza szeretnék szerezni. Ez a segítség nem termék ajánlása, nem is valamilyen gyógyszeré. Hanem egy jövőbemutató, valós modell bemutatása: ép testben ép lélek. Soha nem lesz egészséges az, aki egy terméktől, pirulától várja a csodát!
   

 • Valós segítséget ajánlani azoknak, akinek a (több) jövedelem hiányzik a boldogulásukhoz. Mellékállást - később akár főállást - keresnek egy olyan területen, amelyet megismertek, megtapasztaltak, amellyel azonosulnak, és meggyőződésüket szívesen átadnák másoknak is: leendő vásárlóiknak, munkatársaiknak.

Jövedelmünk munkatársak és vásárlók után

 • Általunk csatlakozó vásárlók forgalma után: 40%

 • Általunk csatlakozó munkatársak forgalma után: 40%

 • Vásárlói ajánlói program: segítsük vásárlóinkat az eredményes ajánlásokban - amiért grátisz termék a jutalmuk -, és 40+20% jutalékot kapunk a forgalmuk után (40% a vásárló forgalma után, 20% a vásárló által csatlakoztatott további vásárlók forgalma után).

Jutalékfizetés feltétele és módja

 • A munkatársak egy kedvezményes, ún. munkatársi árat kapnak, amely árnak feltétele a legalább 5 termék vásárlása. Szerzett jogokat nem veszítünk el, így amennyiben munkatársként nem találjuk meg a számításunkat, úgy a munkatársi árat mindaddig megkapjuk, amíg legalább 5 terméket rendelünk.
   

 • Jutalék lehívásának feltétele 5 termék megrendelése. Legfeljebb 3 hónap jutaléka hívható le úgy, hogy előző hónapokban nem volt rendelésünk. Az aktuális munkatársi árak az alábbiak:

​​Termék                Magyarország             SK/CZ/AT/DE                Románia 

1db Imune                 10 000 Ft                         28 EUR                       140 RON

Szállítási költség

 • Magyarország:       1 600 Ft          Utánvét díja: +900 Ft

 • Szlovákia & CZ:         5 EUR

 • Ausztria & DE:           8 EUR

 • Románia:                25 RON

Imune_photo_1_no_bg.png

A szállítási költség 2kg / csomagig értendő (kb. 10 db). Felette a szállítási díj egyedi, a logisztikai partner által megadott árakat követve. Külföldi megrendelések esetén utánvétre nincs lehetőség.

 

Fontos: a munkatársi ár nincs 5db-ban limitálva, azaz többet is rendelhetünk, akár havonta több alkalommal is. 10db rendelése felett azonban rendelés előtt egyeztessünk a szállítási költségről.

Jutalék kifizetése, aktív státusz, havi zárás

 • A jutalék kifizetése termékben történik, munkatársi áron termékre átszámolva. Pl. 40 000 Ft bruttó jutalék megfelel 4 terméknek, ugyanis egy termék munkatársi ára 10 000 Ft. Az átváltás az Excel program kerekítési szabályai szerint automatikusan történik, azaz 45 000 Ft-os bruttó jutalék már 5 terméknek felel meg, 44 990 Ft viszont 4 terméknek.
   

 • Aktív státusz: nincs. 5db Imune rendelésével leszünk munkatársak, azaz jutalékképesek. A cég nem kötelez havi forgalomra a jutalékra jogosultsághoz, hanem különböző marketing eszközökkel ösztönöz / jutalmaz. Ugyan nem kötelező a havi rendelés, azonban van egy korlátja: legfeljebb 3 hónap fogalma után hívhatjuk le a jutalékunkat. Tehát ha pl. 6 hónapig nem volt rendelésünk, akkor rendeléskor az előző 3 hónap összesített forgalma alapján hívhatjuk le a nekünk járó jutalékot (5db Imune +3 hónap forgalma után járó grátisz termékek).
   

 • Adott hónap jutalékának elszámolása a naptári hónapot követően történik. A rendszer rögzíti a munkatárs adott havi teljes forgalmát, majd elszámoláskor kigyűjti azt, tételes elszámolást nyújtva (ügyfelek + forgalom), a jutalékot termékre átszámolva. A jutalékként járó termékek a következő rendeléssel együtt lesznek kiszámlázva és kiszállítva (legalább 5 termék, legkésőbb 3 hónap múlva rendelve).
   

 • Fontos: figyeljük és jegyezzük meg az előző hónapról nekünk járó grátisz termékek számát. A következő banki fizetéskor adjuk meg a közleményben, ezzel csökkentve a tévedés lehetőségét. Pl. 4 grátisz termék esetén a közleménybe írjuk: 5+4db
   

Jövedelmi példa és jutalék számítása

Tételezzük fel, hogy egy év alatt 5 munkatársat és 10 vásárlót csatlakoztatunk, akik egyenként 2 terméket rendelnek havonta, és közülük 3 vásárló nyitott arra, hogy a grátisz termékekért ajánlásokat is adjanak. Ekkor az alábbi módon számíthatjuk a jutalékunkat:

 • 5 munkatárs, akiket a jövedelem lehetőségével szólítottunk meg. Együttes forgalmuk: 5x 51 600 = 258 000 Ft

 • 10 vásárló, akik havonta 2 terméket vásárolnak. Együttes forgalmuk: 10x 25 990 = 259 900 Ft

 • 3 vásárló, akiknek motiváló a grátisz termék, ezért 2-2 további vásárlót ajánlanak. Ajánlásuk együttes forgalma: 6x 25 990 = 155 940 Ft


Ekkor a jutalékunk az alábbiak szerint alakul (akár havonta):
  - 40%-os jutalékalap: 258 000 + 259 900 = 517 900 Ft, aminek a jutaléka: 207 160 Ft
  - 20%-os jutalékalap: 155 940 Ft, aminek a jutaléka: 31 188 Ft
  - teljes jutalékunk: 238 348 Ft, amiért 24 db Imune érkezik a következő hónapban.
A jutalékként kapott termékeket átlagosan 14 000 Ft-ért értékesítve a jövedelmünk: 336 000 Ft / hó.

 

Megjegyzés: lehet, hogy elsőre a havi 24 grátisz termék soknak tűnik. Ezzel szemben látni fogjuk, hogy ha felépítünk 5+10+6 csatlakozott és rendszeresen havi 2 / 5 terméket rendelő vásárlót / munkatársat, akkor legalább ennyi olyan ügyfelünk is lesz, akik nem kívánnak csatlakozni, nem kívánnak elköteleződni, de rendszeresen vagy rendszertelenül vásárolni kívánják a terméket, egyet vagy akár alkalmanként többet is.

Rendelések menete

Első alkalommal a rendelésen és a fizetés módján (előre fizetés vagy utánvét) túl, az alábbiakat kérjük a segítőnknek megadni, aki majd egy regisztrációs felületen továbbítja a cég felé. Ez az eljárás egységesen vonatkozik új munkatársra és új vásárlóra. Nincs regisztrációs díj, sem más rejtett költség.

 •  név (vállalkozás esetén adószám is)

 •  szállítási cím (+ számlázási cím amennyiben az eltérő)

 •  email

 •  telefonszám

 • rendelés

Ezt követően a rendelés visszaigazolásra kerül, további hasznos információk megadásával együtt. Az ügyfél ekkor kapja meg az átutaláshoz a banki adatokat is, amennyiben az előrefizetés mellett dönt. A regisztráció ezen az oldalon végezhető el a legegyszerűbben >>>

Minőségi garancia

A termék eredetiségét a dobozba integrált, egyedi sorszámmal ellátott hologramos címke tanúsítja. Német termék, a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. OGYÉI notifikációs szám: 26168/2021

Egy élet tapasztalata egy dobozban

Dr. Keywan Grashoff természetgyógyász és táplálkozási szakorvos, 40 éves szakorvosi gyakorlattal, továbbá a BFA (Alkalmazottak Szövetségi Biztosítási Intézménye) véleményező orvosa. Praktizálása alatt egyre inkább megtapasztalta, hogy a modern orvostudomány mind szélesebb skálán küzd a kórok visszaszorításáért, az emberek mégis egyre fiatalabban betegszenek meg. Többek között ez a felismerés irányította érdeklődését a természetgyógyászat felé. Meggyőződésévé vált:

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek, egészségesek maradjanak és a betegségek elkerüljék őket.”

A megoldást keresve, hosszú évek kutatómunkája során talált rá a mikroalgákra, amelyek közül négy algafajtát talált a legalkalmasabbnak: a Spirulina Platensis-t, a Chlorella Vulgaris-t, a Lithothamnium Calcareum-ot és a Haematococcus Pluvialis-t. Fontosnak tartotta, hogy ezek az egysejtű élőlények kristálytiszta vízben, algafarmokon legyenek termesztve, ugyanis vizeink szennyezettsége miatt csak így lehet biztosítani, hogy toxikus anyagokat ne tartalmazzanak a készítmények.

Grashoff_jpg.jpg

Az Imune Sound Mind in Sound Body készítmény összetétele és az összetevők egymáshoz viszonyított aránya úgy lett kialakítva, hogy azt bárki fogyaszthassa, legyen gyermek, idős, egészséges vagy beteg. Ugyanis a gondos összeállítás nemcsak az egyes összetevők jótékony hatását veszi figyelembe, hanem az összeadódó, szinergikus hatásukat is. A sok évtizedes tapasztalat és tudás a készítmény hatásában tükröződik vissza. 

bottom of page