top of page
1_SABLON_Kapcsolat-3.jpg

GreenStar International

Kelet-európai központ
Logo_8.jpg

1027 Budapest, Horvát utca 14-24.

Személyesen előzetes egyeztetést követően

info@greenstar.hu | 067070 29311

15 év tapasztalat az algák világában
Attila_2019_12_21_A2.jpeg

Kovács Attila 2007-től kezdődően dolgozott együtt a német WellStar céggel, amely mikroalga alapú termékek forgalmazásával indult, nem sokkal korábban. Felismerte az algák szervezetet támogató rendkívüli képességét, amely az öngyógyító folyamatok erősítésével segíti az egészségre törekvőket.

Nagyszerű orvosok eltérő megközelítésekkel segítették az érdeklődőket a tájékozódásban, a hatásmechanizmusok megismerésében. Összefüggéseket láttattak, egyben a korlátokat is: az alga nem csodaszer, hanem egy csodálatos és kivételes ajándéka a természetnek.

​​

Dr. Budai L. Károllyal együttműködve a kép még szélesebbre tárult. Olyan törvényszerűségek kerültek előtérbe, amelyek kiegészítik az algák fizikai szinten kifejtett hatását, és nyugodtan nevezhetjük a felismeréseket a gyógyítás hiányzó láncszemének. Ekkortól törekszik arra, hogy az ismereteket összefüggéseikben adja át, túlzó marketing helyett a valódi gyógyulás kerüljön előtérbe.

Kapcsolat: info@greenstar.hu  |  tel: 067070 29311  |  www.algam.hu

A receptírás művészete a múlté
Dr.Budai_1.jpg

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Összeállnak, akik összetartoznak

Dr. Domján László munkásságát sokan ismerik, az agykontroll segítségével igyekszik embertársainak segíteni kihasználni az elménkben rejlő lehetőségeket. És erre a tudásra szükségünk is lehet. Megéléseink, érzelmeink gyakran észrevétlenül sodornak minket adott esetben betegségek sorozatába (itt jön képbe az áttét...). Felismerni az összefüggéseket már egy hatalmas előrelépés, de a betegségeket kiváltó agyi programokat leállítani már egy másik feladat. Itt áll össze a kép, ami e két nagyszerű szakember egymástól függetlenül felismert és felépített.

Ha most hallott először a lelki, érzelmi összefüggésekről, akkor javasoljuk, hogy tekintse meg először az itt található videót, amelyben Dr. Domján László beszélget Dr. Budai L. Károllyal.

 

Ha ezt követően úgy érzi, hogy szüksége van még további információra, adott esetben konzultálni szeretne a doktor úrral, úgy látogasson el a weboldalára az alábbi linkre kattintva. Élőben hallhatja őt a kedd esti online előadásokon, találkozhat vele személyesen konzultációk alkalmával, vagy részt vehet a szervezésében tartott tanfolyamokon, ahol megismerheti azt a teljes rendszert, azokat az összefüggéseket, törvényszerűségeket, amelyek nemcsak az orvoslást változtatják meg, de az Ön és szerettei életét is. 

bottom of page