top of page
1_SABLON_Imune_2.jpg

A TEST EGÉSZSÉGE

Visszatérés a természet tökéletes alkotásához
Classic_R_NoBG.png

Az algák a túlélés képességét adják át, amelyet évmilliárdok alatt alakítottak ki.

Sok milliárd éves tudás a túlélésért

A mikroalgák az első élőlények egyike, a földi élet ősforrása, évmilliárdos evolúciós időszakkal mögöttük. Rendkívül szélsőséges körülmények között is "megtanultak" életben maradni, legyen az sarkvidéki fagy, az univerzum káros sugárzása, tűző nap, vagy az óceánok mélyének hatalmas víznyomása, lávafolyamok tűzforró közelsége. Az algák hatásmechanizmusának titka az, hogy fogyasztásukkor azokat a hatóanyagokat is magunkhoz vesszük, amelyek segítik ezeket az élőlényeket a túlélésben, a regenerálódásban vagy akár a nagyobb teljesítményben. A legtovább élő emberek a japánok. Fejenként átlagosan 10kg algát fogyasztanak évente. Fiatalos külső, hosszú, egészséges élet...

A mikroalgák rekord mennyiségű vitális anyagot tartalmaznak. Ezek testre gyakorolt számtalan pozitív hatását világszerte tanulmányok ezrei vizsgálják és bizonyítják. De az algát fogyasztó közösségek számára nem ez az igazi érv, hanem azok a kedvező hatások, amelyeket az algák fogyasztása révén saját maguk tapasztalnak.

A Classic Immun Green egy olyan első osztályú vitális készítmény, amely a négy legértékesebb mikroalgából áll. A Spirulina Platensisból, amely több ezer kiváló biológiai hasznosíthatóságú vitális anyagot tartalmaz, a Lithothamnium Calcareumból, a Chlorella Vulgarisból és megtalálható benne a természetes asztaxantin, a világ legerősebb antioxidáns sejtvédőpajzsa, amelyet a Haematococcus Pluvialis algából nyernek.

classic.png
Az algák hármas hatása

​A Classic Immun Green vitális anyagösszetétele egy átfogó, 3-fázisú hatómechanizmusra épül: a Chlorella segíti testét, hogy hatékonyan megszabaduljon a káros anyagoktól és mérgektől. A Spirulina és a Lithothamnium rekordmennyisségű, több ezer vitális anyaggal látja el szervezetét és felkészíti a mindennapi igénybevételre. A folyamatot a természetes asztaxantin koronázza meg, amelyet világszerte a létező legerősebb antioxidánsként tartanak számon, így a lehető legjobb védőpajzzsal látja el sejtjeit az agresszív sejtkárosítókkal szemben.

fazisok_no_bg.png

1. SEJTTISZTÍTÁS

A Chlorella alga a méregtelenítés "nagymestere", amely a test sejtjeit még a legmérgezőbb lerakódásoktól és nehézfémektől is képes megtisztítani.

2. SEJTTÁPLÁLÁS

A Spirulina és a Lithothamnium algák több ezer vitális anyaggal, valamint rendkívül gazdag biológiai hasznosíthatóságú tápanyaggal látják el a testsejteket.

3. SEJTVÉDELEM

A Haematococcus Pluvialis mikroalgában található természetes asztaxantin – a  legerősebb ismert antioxidáns – első osztályú sejtvédelmet biztosít.

Németországban gyártott első osztályú készítmény antioxidánsokkal, vitaminokkal, fehérjékkel, zsírsavakkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, nyomelemekkel és nélkülözhetetlen esszenciális aminosavakkal. Az algákat ún. algafarmokon, ellenőrzött körülmények között termesztik, édesvízi medencékben. Különleges eljárással szárítják, megőrizve értékes vitális anyag tartalmát. 

Egy élet tapasztalata egy dobozban

Dr. Keywan Grashoff természetgyógyász és táplálkozási szakorvos, 40 éves szakorvosi gyakorlattal, továbbá a BFA (Alkalmazottak Szövetségi Biztosítási Intézménye) véleményező orvosa. Praktizálása alatt egyre inkább megtapasztalta, hogy a modern orvostudomány mind szélesebb skálán küzd a kórok visszaszorításáért, az emberek mégis egyre fiatalabban betegszenek meg. Többek között ez a felismerés irányította érdeklődését a természetgyógyászat felé. Meggyőződésévé vált:

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek, egészségesek maradjanak és a betegségek elkerüljék őket.”

A megoldást keresve, hosszú évek kutatómunkája során talált rá a mikroalgákra, amelyek közül négy algafajtát talált a legalkalmasabbnak: a Spirulina Platensis-t, a Chlorella Vulgaris-t, a Lithothamnium Calcareum-ot és a Haematococcus Pluvialis-t. Fontosnak tartotta, hogy ezek az egysejtű élőlények kristálytiszta vízben, algafarmokon legyenek termesztve, ugyanis vizeink szennyezettsége miatt csak így lehet biztosítani, hogy toxikus anyagokat ne tartalmazzanak a készítmények.

Grashoff_jpg.jpg

A Classic Immun Green készítmény összetétele és az összetevők egymáshoz viszonyított aránya úgy lett kialakítva, hogy azt bárki fogyaszthassa, legyen gyermek, idős, egészséges vagy beteg. Ugyanis a gondos összeállítás nemcsak az egyes összetevők jótékony hatását veszi figyelembe, hanem az összeadódó, szinergikus hatásukat is. A sok évtizedes tapasztalat és tudás a készítmény hatásában tükröződik vissza. 

bottom of page