top of page
1_SABLON_lelek_1.jpg

A LÉLEK EGÉSZSÉGE

A test mindig a lélek fájdalmától betegszik meg!
Logo_4.jpg

Fájdalmas érzelmeink, félelmeink láthatatlan láncként kötik hozzánk betegségeinket.

Több ezer éves felismerés

Meg kell látogatnia! – fordult meg a fejében. Mondhatna neki néhány kedves szót. Vigasztalná, hitet adna, hogy élnie kell! Igen, ő ehhez ért! Ő a lélekhez ért. Piaf minden dalából érezte a szenvedő ember hangját. Márpedig a test mindig a lélek fájdalmától betegszik meg! – csengett a fülében az apát szava. Akit érdekel a folytatás, itt ismerheti meg a teljes történetet >>>

Lelki és testi egészségünk közötti szoros összefüggés felismerése nem új. A keresztény tanítás (vallás) is számtalan esetben utal rá. Igaz, nem közvetlenül, egyfajta "receptként", hanem közvetve, tanítás formájában (pl. ne nyugodjon le nap a te haragoddal), de a megbocsátás fontossága a Mi Atyánkba is beépült. És ha valaki jobban elmerül az összefüggésekben, akkor teljesen másként tekint a Bibliára is.

 

A szavak és gondolatok súlyát az egészségünk megőrzésében mi sem jelzi jobban, mint az, hogy a doktor szavunk a latin docere szóból ered, ami tanítást jelent (lásd docens szavunk). Eljön az idő, amikor orvosaink többet tanítanak ismét, mint recepteket írnak. Küldetésünk az ehhez vezető folyamatok támogatása. Nem kérdés, hogy be fog következni, mert ami jó, azt nem lehet megállítani! 

Piaf.jpg
A modern embernek bizonyíték kell

Dr. Ryke Geerd Hamer saját tragédiája nyomán kezdte el kutatni az érzelmi konfliktusok és a betegségek összefüggéseit. Orvosként kutatva, orvosoknak szólva, tudományos alapossággal. Hosszú évek alatt folyamatosan alakult ki a teljes kép, részletekbe menően tárta fel az összefüggéseket, a kisujj zsibbadásától az áttétes daganatos megbetegedésekig. Többek között bebizonyította azt is, hogy áttét nem létezik, minden egyes daganatos megbetegedést külön érzelmi program indít el.

 

A hagyományos tüneti kezelést előnyben részesítő orvoslásnak egy új utat mutatott, teljesen logikusat: tárjuk fel betegségeink valós okait. Azt mindenki tudja, hogy semmi sem történik ok nélkül, így betegségeinknek is oka van. És ha jó helyen keressük a kiváltó okokat, akkor - szakember segítségével - többnyire meg is találjuk azokat. Ettől kezdve a betegségből feladat lesz: a kiváltó okok megszüntetése.

A kiváltó okok feltárásával együtt esélyt kapunk arra, hogy a valós megoldásokon dolgozhassunk. Ez nem mindig könnyű feladat, szakemberre lehet szükségünk. Egyre több orvos és a lélek betegségeivel foglalkozó szakember tud ezen törekvésünkben segíteni. A Kapcsolat menüpontban ebben is segítséget találunk >>>

Hamer.jpg
bottom of page