top of page
Hullam_1.jpg
Imune_photo_1_no_bg.png
Imune_photo_1_no_bg.png
Imune_photo_1_no_bg.png

IMUNE ÁRAK

ÉS

CSOMAGOK

A FÖLDI ÉLET ŐSFORRÁSA

A legtovább élő emberek tápláléka
Imune_logo_no_bg.png

Az algák a túlélés képességét adják át, amelyet évmilliárdok alatt alakítottak ki.

Árak és csomagok vásárlóknak

A GreenStar Imune algakeverék a bennünk lévő természetes öngyógyító folyamatokat erősíti azáltal, hogy feljavítja a táplálkozásunkat, azaz megszünteti a hiányállapotot az élelmiszereinkből egyre inkább hiányzó értékes összetevők pótlásával, és kiviszi azokat a méreganyagokat, amelyeket elkerülhetetlenül megeszünk, megiszunk, belélegzünk. A készítményben található erős "antioxidáns háló" pedig a sejtöregedést lassítja, amiért idősebb korunkban leszünk hálásak. Német prémium készítmény, több mint 10 éves múlttal. Eredetiségét a doboz borításába integrált hologramos címke igazolja.

Vigyázat, hamisítják! Az eredeti készítmény fotója a bal alsó négyzetben található. Ha a régi kiszereléssel találkozik (jobb oldal), akkor nagy valószínűséggel hamisítvánnyal van dolga!

Fontos változás! A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vásárlók zöme visszatérő, akik jogosultak a kedvezményes szállításra. Épp ezért a cég mostantól egyszerűsíti a rendeléseket, azaz a lenti árlistában feltüntetett árak már tartalmazzák a szállítási költségeket is. Egyben mostantól lehetőség van FoxPost csomagautomatába is kérni a rendeléseket, ha pl. napközben senki nem tartózkodik otthon. Az Önhöz legközelebbi csomagautomatát könnyen megtalálja, ha a FoxPost weboldalán a keresőbe (Automata szűrés) begépeli a települése nevét itt >>>

Imune_photo_1_no_bg.png
Imune_photo_1_no_bg.png
Imune_photo_1_no_bg.png
Online rendelés
Imune áruház
Imune_árnyalat_2.png
GreenGold Imune
Terméktapasztalatok
Kedvezményes csomagok Vásárlóknak

Letölthető árlista, érvényes 2021 júliustól frissítésig. A PDF betöltése némi időt igényelhet, várjunk türelemmel:

  • GreenStar Imune OGYÉI notifikációs szám: 26168/2021

  • LongLife Premium OGYÉI notifikációs szám: 26887/2021

Egy élet tapasztalata egy dobozban

Dr. Keywan Grashoff természetgyógyász és táplálkozási szakorvos, 40 éves szakorvosi gyakorlattal, továbbá a BFA (Alkalmazottak Szövetségi Biztosítási Intézménye) véleményező orvosa. Praktizálása alatt egyre inkább megtapasztalta, hogy a modern orvostudomány mind szélesebb skálán küzd a kórok visszaszorításáért, az emberek mégis egyre fiatalabban betegszenek meg. Többek között ez a felismerés irányította érdeklődését a természetgyógyászat felé. Meggyőződésévé vált:

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek, egészségesek maradjanak és a betegségek elkerüljék őket.”

A megoldást keresve, hosszú évek kutatómunkája során talált rá a mikroalgákra, amelyek közül négy algafajtát talált a legalkalmasabbnak: a Spirulina Platensis-t, a Chlorella Vulgaris-t, a Lithothamnium Calcareum-ot és a Haematococcus Pluvialis-t. Fontosnak tartotta, hogy ezek az egysejtű élőlények kristálytiszta vízben, algafarmokon legyenek termesztve, ugyanis vizeink szennyezettsége miatt csak így lehet biztosítani, hogy toxikus anyagokat ne tartalmazzanak a készítmények.

Grashoff_jpg.jpg

Az Imune Sound Mind in Sound Body készítmény összetétele és az összetevők egymáshoz viszonyított aránya úgy lett kialakítva, hogy azt bárki fogyaszthassa, legyen gyermek, idős, egészséges vagy beteg. Ugyanis a gondos összeállítás nemcsak az egyes összetevők jótékony hatását veszi figyelembe, hanem az összeadódó, szinergikus hatásukat is. A sok évtizedes tapasztalat és tudás a készítmény hatásában tükröződik vissza. 

bottom of page