top of page
Hullam_1.jpg

AZ ÉN ALGÁM

ONLINE RENDELÉS

classic.png
classic.png
classic.png

Kedvezményes Classic Immun
csomagok rendelése

Classic_R_NoBG.png

Az algák a túlélés képességét adják át, amelyet évmilliárdok alatt alakítottak ki.

A Classic Immun Green beszerzése

A Classic Immun termékeket az erre a célra kialakított webáruházunkban vásárolhatja meg.

 • Termékek, rövid ismertetők
  A vásárlás előtt érdemes áttekinteni a termékeket bemutató oldalainkat. Erre több lehetősége is van, a lentiekben figyelmébe ajánljuk a két legkeresettebbet. A termékeket a webáruházunkban az "Áruház" menüpontban tudja megrendelni.

   

 • Csomagok, kedvezmények, újdonságok
  Az Áruházba lépve több szűrési lehetőséggel is támogatjuk a vásárlását. A legfelső részben megismerheti a teljes kínálatunkat, a termékeket egyenként bemutatva. Majd egy másik mezőben a kedvezményes csomagokat találja, amelyek révén kedvezőbb feltételekkel jut a termékeinkhez. Megtalálja a vásárlók kedvencei kigyűjtést, illetve néhány példát is arra az esetre, ha több terméket szeretne vásárolni. Az oldalon megtalálja még az újdonságainkat bemutató részt, illetve olyan ajánlásokat, amelyek olcsóbbá tehetik a beszerzést.

   

 • Iratkozzon fel hírlevelünkre
  A webáruházunk alján iratkozhat fel hírlevelünkre is. Rendszeresen tájékoztatjuk az orosi előadások időpontjáról és tartalmáról, valamint az algák világával kapcsolatos újdonságokról. Áruházunkba a későbbiekben a www.algam.hu oldalon keresztül is be tud lépni.

Ép testben ép lélek
Classic_R_NoBG.png

Támogatja szervezetünk öngyógyító képességeit. Sejtszinten táplál, méregtelenít és véd.

Ép testben hosszú élet
LifeLong_NB_R.png

Sejtszinten lassítja az öregedési folyamatokat, enyhíti a korral  járó tüneteket, energetizál.

Egy élet tapasztalata egy dobozban

Dr. Keywan Grashoff természetgyógyász és táplálkozási szakorvos, 40 éves szakorvosi gyakorlattal, továbbá a BFA (Alkalmazottak Szövetségi Biztosítási Intézménye) véleményező orvosa. Praktizálása alatt egyre inkább megtapasztalta, hogy a modern orvostudomány mind szélesebb skálán küzd a kórok visszaszorításáért, az emberek mégis egyre fiatalabban betegszenek meg. Többek között ez a felismerés irányította érdeklődését a természetgyógyászat felé. Meggyőződésévé vált:

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek, egészségesek maradjanak és a betegségek elkerüljék őket.”

A megoldást keresve, hosszú évek kutatómunkája során talált rá a mikroalgákra, amelyek közül négy algafajtát talált a legalkalmasabbnak: a Spirulina Platensis-t, a Chlorella Vulgaris-t, a Lithothamnium Calcareum-ot és a Haematococcus Pluvialis-t. Fontosnak tartotta, hogy ezek az egysejtű élőlények kristálytiszta vízben, algafarmokon legyenek termesztve, ugyanis vizeink szennyezettsége miatt csak így lehet biztosítani, hogy toxikus anyagokat ne tartalmazzanak a készítmények.

Grashoff_jpg.jpg

A Classic Immun Green készítmény összetétele és az összetevők egymáshoz viszonyított aránya úgy lett kialakítva, hogy azt bárki fogyaszthassa, legyen gyermek, idős, egészséges vagy beteg. Ugyanis a gondos összeállítás nemcsak az egyes összetevők jótékony hatását veszi figyelembe, hanem az összeadódó, szinergikus hatásukat is. A sok évtizedes tapasztalat és tudás a készítmény hatásában tükröződik vissza. 

bottom of page