top of page
Helping_01.jpg
Imune_logo_no_bg.png

ÜDV A KÖZÖSSÉGBEN! SZÁMÍTHATSZ RÁNK...

Vásárlók és munkatársak

regisztrálása

Imune_logo_no_bg.png

Az algák a túlélés képességét adják át, amelyet évmilliárdok alatt alakítottak ki.

Regisztráció menete

Új ügyfelek regisztrálása előtt olvassuk el figyelmesen az alábbi tájékoztatót:

 • A regisztrációt javasolt nekünk elvégezni, ez csökkenti leginkább a tévesztés lehetőségét. Azonban lehetőség van a megrendelés oldalon az új ügyfélnek is regisztrálnia magát. Lehetnek helyzetek, amikor ez utóbbi kedvezőbb (pl. regisztrációs link + jelszó küldése akár SMS-ben is).
   

 • A regisztráló egyértelmű beazonosításához a nevünkkel együtt azt az emailcímünket is adjuk meg, amellyel a rendszerben szerepelünk. Ennek több praktikus oka is van. Figyeljünk arra, hogy az emailcímeket helyesen adjuk meg!  
   

 • Az új ügyfél adatait értelemszerűen adjuk meg. A rendelés egyeztetésekor beszéljük át a fizetési és szállítási módot is, majd ez alapján végezzük el a beállításokat. Ne feledjük, utánvét esetén +900 Ft költség terheli a rendelés végösszegét, legyen szó munkatársról, vagy vásárlóról, házhoz szállításról, vagy átvételi pontról. Házhoz szállítást kérve az utánvét díját csak készpénzben tudjuk rendezni.
   

 • Ha valaki kártyával szeretne utánvét fizetni, akkor érdemes átvételi pontra kérni a termékeket. Az átvétel módja alatti linkre kattintva találjuk a legközelebbi átvételi pontot (és nyitvatartási idejét). Fontos: a címet másoljuk be a "Megjegyzés" mezőbe!
   

 • Vásárló regisztrálása esetén válasszuk ki a rendelni kívánt csomagot. Ezt követően állítsuk be a fizetési módot, majd a végösszeget írjuk be a keretes "Rendelés / fizetendő" mezőbe. Ez utóbbival csökkenthetjük a tévesztés lehetőségét (főképp utánvétes igények esetén).
   

 • Munkatárs regisztrálása esetén az "Egyéb rendelést" válasszuk ki a rendelés beállításakor, állítsuk be a fizetési módot, majd adjuk meg a rendelni kívánt termékek számát (nincs felső határ) és a rendelés végösszegét szállítási költséggel együtt a keretes "Rendelés / fizetés" mezőben. Hasonlóan járjunk el azon vásárlók esetében is, akik egyedi árakban részesülnek, a céggel előzetesen egyeztetve.
   

 • A sikeres regisztrációt a rendszer a "Beküldés" gomb mellett megjelenő "A regisztráció sikeres!" üzenettel jelzi. Külön értesítés emailben nem készül, viszont minden rendelés visszaigazolásra kerül, amelyet a regisztráló is megkap másolatban. Visszaigazoláskor az ügyfél megkapja a bankszámlaszámot előrefizetés esetén, illetve tájékoztatást kap a szállítás várható idejéről utánvétes rendelés esetén.

 

Fontos!

 • Amennyiben a regisztráló adatai nem szerepelnek a rendszerben, úgy a regisztráció nem kerül rögzítésre! Ha az utánvétes rendelés teljesítése (kiszállítása) nem azonnali, úgy azt kérjük jelezni a megjegyzés rovatban! A mezőkbe hosszabb szöveg is írható, mint amennyit a mező látszólag enged.
   

 • Minden rendelésről számla készül, amelyet a cég tárol, bármikor lekérhető a későbbiekben. Ha az új ügyfél számlázási címe eltér a szállítási címtől, és a számlát el kívánja számolni, úgy a Megjegyzés részben adja meg a számlázási adatait. Ha nem kívánja elszámolni, úgy a "kevesebb, több", azaz olyan címmel ne terheljük a rendszert, amit nem fogunk használni, mert csak növeli a hiba lehetőségét (pl. tévedésből a számlázási címre érkezik a küldemény).
   

 • Vállalkozó esetén a Megjegyzésben adjuk meg az adószámát, amennyiben a számlát el kívánja számolni. Ilyen esetben a cég kérés nélkül küldi a számlát elektronikus formátumban, miután a rendelés ellenértéke a cég számlájára megérkezett (utánvét esetén ez 7-14 nap).
   

 • A regisztrált új ügyfeleket egyelőre nem látjuk valós időben a rendszerben. Azonban a hó végi elszámoláskor látni fogjuk a nevét és a forgalmát a cég által küldött összesítőben.

Új munkatárs / vásárló csatlakoztatása

A regisztráció sikeres!

Imune_photo_1_no_bg.png
Egy élet tapasztalata egy dobozban

Dr. Keywan Grashoff természetgyógyász és táplálkozási szakorvos, 40 éves szakorvosi gyakorlattal, továbbá a BFA (Alkalmazottak Szövetségi Biztosítási Intézménye) véleményező orvosa. Praktizálása alatt egyre inkább megtapasztalta, hogy a modern orvostudomány mind szélesebb skálán küzd a kórok visszaszorításáért, az emberek mégis egyre fiatalabban betegszenek meg. Többek között ez a felismerés irányította érdeklődését a természetgyógyászat felé. Meggyőződésévé vált:

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek, egészségesek maradjanak és a betegségek elkerüljék őket.”

A megoldást keresve, hosszú évek kutatómunkája során talált rá a mikroalgákra, amelyek közül négy algafajtát talált a legalkalmasabbnak: a Spirulina Platensis-t, a Chlorella Vulgaris-t, a Lithothamnium Calcareum-ot és a Haematococcus Pluvialis-t. Fontosnak tartotta, hogy ezek az egysejtű élőlények kristálytiszta vízben, algafarmokon legyenek termesztve, ugyanis vizeink szennyezettsége miatt csak így lehet biztosítani, hogy toxikus anyagokat ne tartalmazzanak a készítmények.

Grashoff_jpg.jpg

Az Imune Sound Mind in Sound Body készítmény összetétele és az összetevők egymáshoz viszonyított aránya úgy lett kialakítva, hogy azt bárki fogyaszthassa, legyen gyermek, idős, egészséges vagy beteg. Ugyanis a gondos összeállítás nemcsak az egyes összetevők jótékony hatását veszi figyelembe, hanem az összeadódó, szinergikus hatásukat is. A sok évtizedes tapasztalat és tudás a készítmény hatásában tükröződik vissza. 

bottom of page