top of page
Hullam_1.jpg
Imune_photo_1_no_bg.png
Imune_photo_1_no_bg.png
Imune_photo_1_no_bg.png

IMUNE ÁRAK

ÉS

CSOMAGOK

A FÖLDI ÉLET ŐSFORRÁSA

A legtovább élő emberek tápláléka
Imune_logo_no_bg.png

Az algák a túlélés képességét adják át, amelyet évmilliárdok alatt alakítottak ki.

Árak és csomagok vásárlóknak

A GreenStar Imune algakeverék gyakorlatilag nem tesz mást, mint feljavítja a táplálkozásunkat, azaz megszünteti a hiányállapotot az élelmiszereinkből egyre inkább hiányzó értékes összetevők pótlásával, és kiviszi azokat a méreganyagokat, amelyeket elkerülhetetlenül megeszünk, megiszunk, belélegzünk. Épp ezért fogyasztása nem kúraszerűen, hanem folyamatosan ajánlott, ahogy táplálkozunk, iszunk és lélegzünk. A készítményben található erős "antioxidáns háló" pedig a sejtöregedést lassítja, amiért idősebb korunkban leszünk hálásak. Fogyasztását egy olyan "biztosításként" képzeljük el, amelynek nem az a célja, hogy kárpótoljon, ha kár ér minket, hanem magát a káreseményt segít elkerülni - fizikai szinten. Milyen jó is lenne, ha a biztosítás másutt is így működne...

Céljaink elérése érdekében, a cég különböző kedvezményekkel támogatja a rendszeres vásárlást, amelyeket az alábbiakban ismerhetünk meg.

      ​Termék         Magyarország             SK/CZ/AT/DE                 Románia 

   - 1db Imune           14 990 Ft                         45 EUR                       210 RON

   - 2db Imune           25 990 Ft                         74 EUR                       360 RON

   - 3db Imune           37 990 Ft                       109 EUR                       530 RON 

   - 4db Imune           48 990 Ft                       139 EUR                       680 RON 

Új ügyfél első rendelése esetén szállítási költség nem kerül felszámításra. Ezt követően, amennyiben a rendelés folyamatos (havi), úgy a cég a továbbiakban is átvállalja a szállítási költséget. Utánvét esetén ennek díját (900 Ft) minden esetben fizetni kell, a megrendelt csomag ára felett.

Szállítási költség

   - Magyarország:       1 600 Ft          Utánvét díja: +900 Ft

   - Szlovákia & CZ:         5 EUR

   - Ausztria & DE:           8 EUR

   - Románia:                25 RON

A szállítási költség 2kg / csomagig értendő (kb. 10 db). Felette a szállítási díj egyedi, a logisztikai partner által megadott árakat követve. Külföldi megrendelések esetén utánvétre nincs lehetőség.

Rendszerességi kedvezmények

   - legalább 2 termék havi rendelése esetén minden 3. hónapban 1 grátisz termék 

   - legalább 4 termék havi rendelése esetén minden 3. hónapban 2 grátisz termék

   - a szállítási költséget a cég átvállalja rendszeres rendelés esetén (legalább 9 hó vásárlás / év) 

Ajánlói program vásárlóknak

Amennyiben egy vásárló legalább 2 terméket rendel havonta, és a csomagot másnak is ajánlja, úgy 2 eredményes ajánlás esetén havonta +1 grátisz terméket kap, a következő rendeléssel kiszállítva. Ha 4 eredményes ajánlása van, akkor +2 grátisz termékre jogosult, és így tovább. Természetesen a havi grátisz termék feltétele a havi rendelés megléte a vásárlói részéről is. Így havonta 2 terméket rendelve, akár 3, 4 vagy több termékre is jogosult lehet, a 3. hónapban esedékes grátisz terméken felül.

Imune_photo_1_no_bg.png

Fontos!

A grátisz termékre jogosultságot a következő rendelés előtt jelezni kell! Ez történhet emailben, vagy még egyszerűbben, rendszeresség esetén a banki közleményben megadva (pl. +1 grátisz). Ha a jelzés elmarad, vagy késve történik, akkor a grátisz termék a következő szállítással kerül kiszállításra. Ha nincs következő szállítás, akkor a grátisz termék szállítási költség megfizetése mellett szállítható ki.

Rendelések menete

Első alkalommal a rendelésen és a fizetés módján (előre fizetés vagy utánvét) túl, az alábbiakat kérjük a segítőjének megadni, aki majd írásban továbbítja a cég felé:

   - név (számla elszámolása esetén adószám is)

   - szállítási cím

   - email

   - telefonszám

Ezt követően a rendelés visszaigazolásra kerül, további hasznos információk megadásával együtt. Az ügyfél ekkor kapja meg az átutaláshoz a banki adatokat is, amennyiben az előrefizetés mellett dönt.

Minőségi garancia

A termék eredetiségét a dobozba integrált, egyedi sorszámmal ellátott hologramos címke tanúsítja. Német termék, a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. OGYÉI notifikációs szám: 26168/2021

Egy élet tapasztalata egy dobozban

Dr. Keywan Grashoff természetgyógyász és táplálkozási szakorvos, 40 éves szakorvosi gyakorlattal, továbbá a BFA (Alkalmazottak Szövetségi Biztosítási Intézménye) véleményező orvosa. Praktizálása alatt egyre inkább megtapasztalta, hogy a modern orvostudomány mind szélesebb skálán küzd a kórok visszaszorításáért, az emberek mégis egyre fiatalabban betegszenek meg. Többek között ez a felismerés irányította érdeklődését a természetgyógyászat felé. Meggyőződésévé vált:

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek, egészségesek maradjanak és a betegségek elkerüljék őket.”

A megoldást keresve, hosszú évek kutatómunkája során talált rá a mikroalgákra, amelyek közül négy algafajtát talált a legalkalmasabbnak: a Spirulina Platensis-t, a Chlorella Vulgaris-t, a Lithothamnium Calcareum-ot és a Haematococcus Pluvialis-t. Fontosnak tartotta, hogy ezek az egysejtű élőlények kristálytiszta vízben, algafarmokon legyenek termesztve, ugyanis vizeink szennyezettsége miatt csak így lehet biztosítani, hogy toxikus anyagokat ne tartalmazzanak a készítmények.

Grashoff_jpg.jpg

Az Imune Sound Mind in Sound Body készítmény összetétele és az összetevők egymáshoz viszonyított aránya úgy lett kialakítva, hogy azt bárki fogyaszthassa, legyen gyermek, idős, egészséges vagy beteg. Ugyanis a gondos összeállítás nemcsak az egyes összetevők jótékony hatását veszi figyelembe, hanem az összeadódó, szinergikus hatásukat is. A sok évtizedes tapasztalat és tudás a készítmény hatásában tükröződik vissza. 

bottom of page