top of page
Helping_01.jpg
Imune_logo_no_bg.png

NEHÉZ IDŐKBEN IS BIZTONSÁGBAN!

Nem az számít, hogy
álltunk-e a nagyok mellett,

Imune_logo_no_bg.png

hanem, hogy leültünk-e
a kicsikhez

Jövedelem mindenkinek

Küldetésünk a segítség, jutalmunk a biztonság! Az emberek többsége biztonságra vágyik, és idővel felismeri azokat a valódi értékeket, amelyeket a bankszámláján soha nem fog megtalálni. Nem a pénz, nem a cél boldogít, hanem maga az út, ha azt élvezettel, tisztességgel, minden elvárástól mentesen, valós megoldásokat ajánlva, valós eredményekért teszünk meg. Ekkor a biztonságunk törvényszerű következmény.

Az oldal elején a 4 legfontosabb ajánlott linket találjuk, amelyekre a munkánk során szükségünk lehet. Majd megtekinthetjük az aktuális munkatársi árlistát is, amely akár le is tölthető és a legfontosabb útmutatókat is tartalmazza. Az oldal alsó harmadában részletesebben is tájékozódhatunk a jövedelmi lehetőségekről, egy példával kiegészítve.

Imune_photo_1_no_bg.png
Imune_photo_1_no_bg.png
Imune_photo_1_no_bg.png
Online rendelés
Vásárlóknak és Partnereknek
Halozat.jpg
Regisztráció
Vásárlók, Partnerek csatlakoztatása
fazisok.jpg
Fogyasztói árak
Árak, csomagok, kedvezmények
Imune_árnyalat_2.png
GreenGold Imune
Terméktapasztalatok
Kedvezményes csomagok Partnereknek

Letölthető árlista, érvényes 2021 júliustól frissítésig. A PDF betöltése némi időt igényelhet, várjunk türelemmel:

Jövedelmi lehetőség Partnereknek

A cég azok számára nyújt valós jövedelmi lehetőséget, akik megszerették a cég termékeit, és jó szívvel ajánlják azokat ismerősöknek, ismeretleneknek. Az alábbiakban a konkrétumokat ismerhetjük meg és azokat a részleteket, amelyekkel szintén ajánlott képben lennünk.

Jövedelmünk az általunk csatlakoztatottak után:

 • Általunk csatlakozó Vásárlók bruttó forgalma után: 40%

 • Általunk csatlakozó Partnerek bruttó forgalma után: 40%

Jutalékra jogosultság feltétele

 • A Partnerek kedvezményes, ún. partneri árat kapnak, amely árnak feltétele legalább 49 900 Ft értékben leadott rendelés. Szerzett jogokat nem veszítünk el, így amennyiben Partnerként nem találjuk meg a számításunkat, úgy a partneri árat mindaddig megkapjuk, amíg legalább 49 900 Ft értékben rendelünk.
   

 • Az aktív, azaz vásárlói kört építő Partnerek esetében előfordulhat, hogy nagyobb készletük alakul ki, amelyet csökkenteni szeretnének. Épp ezért legalább 2 rendszeresen rendelő ügyfél esetén a saját rendeléseinket az alábbiak szerint módosíthatjuk úgy, hogy jogosultságaink megmaradjanak:

           - legalább 29 900 Ft értékű rendelés - havonta
           - legalább 49 900 Ft értékű rendelés - legfeljebb háromhavonta

  Természetesen a jutalék lehívása is a fentiek függvénye, aminek technikai oka van. Tehát pl. ha valaki háromhavonta rendel legalább 49 900 Ft értékben, úgy előző havi jutalékaihoz is ekkor jut hozzá.

   

 • A munkatársi rendeléseknek nincs sem termék-, sem időkorlátja, azaz többet és gyakrabban is rendelhetünk, mint havonta. A külföldi szállítások előtt mindig egyeztessünk a várható szállíási költségekről, különösen a nagyobb rendelések esetén.


Jutalék kifizetése, aktív státusz, havi zárás

A jutalék kifizetése termékben történik, partneri áron termékre átszámolva. Pl. 40 000 Ft bruttó jutalék megfelel 4db Imune-nak, vagy 2db LongLife Premiumnak, esetleg 2db Imune-nak + 1db LongLife Premiumnak. Tetszés szerint adhatjuk meg, hogy a jutalékkeretünket milyen termékekben kívánjuk lehívni, legkésőbb a következő havi rendelésünk leadása alkalmával. Az átváltás az Excel program kerekítési szabályai szerint automatikusan történik, azaz 45 000 Ft-os bruttó jutalék már 5db Imune-nak felel meg, 44 990 Ft viszont 4 Imune-nak.

Imune_photo_1_no_bg.png
 • Havi aktív státusz: nincs. Legalább 49 900 Ft értékű rendelés esetén lehetünk Partnerek, azaz jutalékképesek. A cég nem kötelez havi forgalomra a jutalékra jogosultsághoz, hanem különböző marketing eszközökkel ösztönöz, jutalmaz a rendszerességért. Ugyan nem kötelező a havi rendelés, azonban a jutalék kifizetésének van egy időbeli korlátja: legfeljebb 3 hónap fogalma után hívhatjuk le a jutalékunkat. Tehát ha pl. 6 hónapig nem volt rendelésünk, akkor a következő rendeléskor az ügyfeleink előző 3 hónap összesített forgalma alapján hívhatjuk le a nekünk járó jutalékot (Pl. rendelünk 5db Imune-t és érkezik 5db Imune +3 hónap forgalma után járó grátisz termékek).
   

 • Havi zárás: adott hónap jutalékának elszámolása a naptári hónapot követően történik. A rendszer rögzíti a Partner által csatlakoztatott ügyfelek adott havi teljes forgalmát, majd elszámoláskor kigyűjti azt, tételes elszámolást nyújtva (ügyfelek + forgalom), a jutalékot termékre átszámolva. A jutalékként járó termékek a következő rendeléssel együtt lesznek kiszállítva és a számlán feltüntetve, hogy utólag is egyszerűen visszakövethető legyen. A következő rendelés idejét a Partner szabadon eldöntheti, de a jutalékát legkésőbb 3 hónapig hívhatja le.
   

 • Fontos: figyeljük és jegyezzük meg az előző hónapról nekünk járó grátisz termékek számát. A következő banki fizetéskor adjuk meg a közleményben, ezzel csökkentve a tévedés lehetőségét. Pl. 4 grátisz Imune esetén a közleménybe írjuk: 5+4db Imune. Figyeljünk arra, hogy amennyiben a rendelésünk vegyes és a grátisz termékeket is vegyesen hívjuk le, úgy a kommunikáció egyértelmű legyen, azaz összetettebb esetekben érdemes emailben megadni, hogy mi a rendelésünk és milyen összetételben hívjuk le a nekünk járó grátisz termékeket.
   

Jövedelmi példa a jutalék számítására

Tételezzük fel, hogy egy év alatt 5 munkatársat csatlakoztatunk, akik átlagosan 50 000 Ft értékben rendelnek havonta, és 10 vásárlót, akik átlagosan 30 000 Ft értékben, szintén havonta. Ekkor az alábbi módon számíthatjuk a jutalékunkat:

 • 5 munkatárs, akiket a jövedelem lehetőségével szólítottunk meg. Együttes forgalmuk: 5x 50 000 = 250 000 Ft

 • 10 vásárló, akik havonta 2-4 terméket vásárolnak. Együttes forgalmuk: 10x 30 000 = 300 000 Ft


Ekkor a jutalékunk az alábbiak szerint alakul - akár havonta, köszönhetően a rendszerességre ösztönző juttatásoknak:
  - 40%-os jutalékalap: 250 000 + 300 000 = 550 000 Ft
  - jutalékunk: bruttó 220 000 Ft, amiért 22 db Imune érkezik a következő rendelés alkalmával
A jutalékként kapott termékeket átlagosan 14 000 Ft-ért értékesítve a jövedelmünk: 308 000 Ft / hó.

Megjegyzés: lehet, hogy elsőre a havi 22 grátisz termék soknak tűnik. A gyakorlatban azonban látni fogjuk, hogy ahogy építjük az ügyfélkörünket, úgy minden csatlakoztatott ügyfélre jut 1-2 olyan ügyfél is, akik nem kívánnak csatlakozni, de rendszeresen vagy rendszertelenül vásárolják a terméket, alkalmanként többet is. Másrészt arra is van mód, hogy mi magunk szabályozzuk a csatlakozók számát, azaz ha nagyobb a készletünk, akkor a vásárlók egy részét (pl. a közelünkben élőket) mi magunk szolgáljuk ki, csatlakoztatás helyett. A rendszer mindkét üzletpolitikát támogatja, tehát lehetséges nagyobb tételben is vásárolni, komoly kedvezményt adva azoknak, akik inkább maguk kívánják az ügyfeleiket kiszolgálni. Az gyakorlat valahol a kettő között van, attól függően, hogy milyen üzletpolitikát szeretnénk kialakítani. 

Rendelések menete

Új Partner vagy Vásárló csatlakoztatása esetén az alábbiakat kérjük a cégnek megadni. Ennek legegyszerűbb módja az a registzrációs felület, amelyet az oldal elején és lejjebb egy link formájában is megtalálhatunk. Nincs regisztrációs díj, sem más rejtett költség.

 • név (vállalkozás esetén adószám is)

 • szállítási cím (+ számlázási cím amennyiben az eltérő)

 • email

 • telefonszám

 • rendelés

 • fizetési mód (banki előrefizetés vagy utánvét készpénzben)

A fenti adatokat emailben is megadhatjuk, amennyiben ez nekünk kedvezőbb, az info@greenstar.hu címre elküdlve. Ezt követően a rendelés visszaigazolásra kerül, további hasznos információk megadásával együtt. Az ügyfél ekkor kapja meg az átutaláshoz a banki adatokat is, amennyiben az előrefizetés mellett dönt. A regisztráció ezen az oldalon végezhető el a legegyszerűbben >>>

Minőségi garancia &engedélyek

A termék eredetiségét a dobozba integrált, egyedi sorszámmal ellátott hologramos címke tanúsítja. Német termék, a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti

 • Imune OGYÉI notifikációs szám: 26168/2021

Egy élet tapasztalata egy dobozban

Dr. Keywan Grashoff természetgyógyász és táplálkozási szakorvos, 40 éves szakorvosi gyakorlattal, továbbá a BFA (Alkalmazottak Szövetségi Biztosítási Intézménye) véleményező orvosa. Praktizálása alatt egyre inkább megtapasztalta, hogy a modern orvostudomány mind szélesebb skálán küzd a kórok visszaszorításáért, az emberek mégis egyre fiatalabban betegszenek meg. Többek között ez a felismerés irányította érdeklődését a természetgyógyászat felé. Meggyőződésévé vált:

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek, egészségesek maradjanak és a betegségek elkerüljék őket.”

A megoldást keresve, hosszú évek kutatómunkája során talált rá a mikroalgákra, amelyek közül négy algafajtát talált a legalkalmasabbnak: a Spirulina Platensis-t, a Chlorella Vulgaris-t, a Lithothamnium Calcareum-ot és a Haematococcus Pluvialis-t. Fontosnak tartotta, hogy ezek az egysejtű élőlények kristálytiszta vízben, algafarmokon legyenek termesztve, ugyanis vizeink szennyezettsége miatt csak így lehet biztosítani, hogy toxikus anyagokat ne tartalmazzanak a készítmények.

Grashoff_jpg.jpg

Az Imune Sound Mind in Sound Body készítmény összetétele és az összetevők egymáshoz viszonyított aránya úgy lett kialakítva, hogy azt bárki fogyaszthassa, legyen gyermek, idős, egészséges vagy beteg. Ugyanis a gondos összeállítás nemcsak az egyes összetevők jótékony hatását veszi figyelembe, hanem az összeadódó, szinergikus hatásukat is. A sok évtizedes tapasztalat és tudás a készítmény hatásában tükröződik vissza. 

bottom of page